YOURTURN SET - blå rosa Herrkläder - Ficknäsduk pcrvqd7309-Herrkläder

T-shirt - Sorry I’m Late - HERR alltid billig frakt

YOURTURN SET - blå rosa Herrkläder - Ficknäsduk pcrvqd7309-Herrkläder

av In Defence of Marxism
YOURTURN SET - Ficknäsduk - blå rosa Herrkläder

Tre politiska aktivister som har flytt Thailand för att komma i säkerhet har försvunnit.T-shirt - Världens Bästa Kompis - DAM Chucheep Chivasut, Siam Theerawut och Kritsana Thapthaivar är efterlysta för brottet att förolämpa monarkin. T-shirt - Wine Not - HERR alltid billig fraktI Thailand, under artikel 112 i lagets brottsbalk, kan den som begår detta brott dömas till upp till 15 år i fängelse.

av Jennifer Österman
T-shirt Batman Always Be Yourself herr

Den psykiska ohälsan bland barn och unga har ökat massivt sedan 1980-talet. T-shirt Jurassic Park herr alltid billig fraktMen nedskärningarna gör att det blir allt svårare att få hjälp.

av Lotta Angantyr – Förskollärare & Johannes Pettersson – Lärarstudent T-shirt Stop Following Me Dam alltid billig frakt

I helgen samlades tusentals lärare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Mora, Uppsala och Jokkmokk för att demonstrera för en bättre arbetsmiljö. Unisex collegetröja - DIVA alltid billig fraktRevolution var på plats i Göteborg där över 2000 demonstrerade genom staden. Budskapet var tydligt: Lärarna har fått nog av besparingarna inom förskola, skola och fritidshem.Unisex hoodie - DIVA alltid billig frakt

YOURTURN SET - blå rosa Herrkläder - Ficknäsduk pcrvqd7309-Herrkläder

I dag kan In Defence of Marxism för första gången publicera ett antal artiklar på burmesiska.Unisex långärmad t-shirt - King Guld De har skickats till oss av Social Democratic United Front (SDUF) i Myanmar (tidigare Burma), en organisation som deltog aktivt i studentprotesterna mot militärdiktaturen tillsammans med Burma Federation of Student Unions.VidaXL 3 Affärsskjortor herrar Storlek L Vit

VidaXL Herr vit Tie set med väst och fluga Large av Elsa Rohlén

Teater Tribunalen sätter under maj upp VidaXL Tröja herr rund hals svart XXL, en pjäs som skildrar nedmonteringen av välfärdsstaten och hur det kan drabba den som inte längre kan arbeta. Revolution har varit där och sett den.

Inför det danska valet i juni är den nuvarande borgerliga regeringen i fritt fall i opinionen, och mycket pekar mot ett socialdemokratiskt maktövertagande. VidaXL Tvådelad kostym herrar marinblå strl. 54Men de vill fortsätta högerpolitiken. Försämringarna för arbetarklassen kommer att inleda ett nytt kapitel i den danska klasskampen.

YOURTURN SET - blå rosa Herrkläder - Ficknäsduk pcrvqd7309-Herrkläder

VILA Skinny Fit Jeans alltid billig frakt
av In Defence of Marxism
Vita leggings med färg glada ränder T-shirt - Äta Sova Bowling - HERR

Den 3-4 maj 2019 hölls det Revolutionära arbetarpartiets trettonde kongress i Ryssland. ZAALAC Huvud alltid billig fraktDussintals av delegater på kongressen röstade för ett enande med den ryska sektionen av Internationella Marxistiska Tendensen, och den enade organisationen röstade för att gå med i IMT!

Inför EU-valet i maj driver Vänsterpartiet att EU måste reformeras. En minoritet inom partiet försökte få igenom att man ska hålla fast sitt gamla krav på EU-utträde.Benetton Skjorta - röd vit Herrkläder Men går det verkligen att reformera EU? Och om inte, vad ska Vänsterpartiet kräva?

BIDI BADU TED TECH TEE - T-shirt - bas - svart Herrkläder T-shirt - Äta Sova Sy - HERR alltid billig frakt

Sedan 1990 har antalet arbetare med otrygg anställning ökat med 60 procent och omfattar i dag en sjättedel av alla anställda, enligt det fackliga idéinstitutet Katalys. Björn Borg CIA PRINTED CROP - Funktionströja - grå Bra att bära bekvämt TräningskläderNu planerar regeringen att göra en svår situation värre, genom att attackera Lagen om anställningsskydd (LAS).

YOURTURN SET - blå rosa Herrkläder - Ficknäsduk pcrvqd7309-Herrkläder

av Alexandra Bryngelsson

Valet 2018 blev Socialdemokraternas sämsta val sedan den allmänna rösträttens införande.Blend Sweatshirt - charcoal Herrkläder På tre mandatperioder har de tappat en tredjedel av sina LO-väljare, och bland unga har stödet nästan halverats. I partiets valanalys blir det tydligt att de inte förstår varför.